Ακολουθώντας τη μυρωδιά του φρέσκου καλομαγειρεμένου φαγητού θα οδηγηθείτε στο Εστιατόριο – Ταβέρνα «Το Χάνι του Ζιάκα» που βρίσκεται στην είσοδο της Υπάτης και τους χειμερινούς μήνες!

Η κουζίνα μας βασίζεται αποκλειστικά σε παραδοσιακές συνταγές και στις αρχές που διέπουν την αυθεντική ελληνική κουζίνα.

Τα αγνά προϊόντα από την Φθιωτική γη και τις υπόλοιπες περιοχές της χώρας μας, εγγυώνται την πλούσια γεύση των σπεσιαλιτέ που ετοιμάζουμε τα μεσημέρια της εβδομάδας στην ανοιχτή κουζίνα μας!

Η φιλοσοφία μας έχει τις ρίζες της στον σεβασμό των παραδοσιακών πρώτων υλών από την ίδια τη φύση. Κοπιάστε στο εστιατόριο-ταβέρνα μας στην Υπάτη και δοκιμάστε τη διαφορά σε πιάτα που παρασκευάζονται με αγάπη, πάθος και πολύ μεράκι. Δεν θα απογοητευτείτε!

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και αρκετά χρόνια λειτουργεί καθημερινά ως εστιατόριο και ταβέρνα!

Τον χειμώνα με θέα τον Φθιωτικό κάμπο σας περιμένουμε απο Τρίτη έως Πέμπτη νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα στις 7μμ να γευθείτε τις ελληνικές παραδοσιακές μας γεύσεις με την οικογένεια ή τους φίλους σας.

  • Η εμπειρία, η αγάπη και η σπιτική ζεστασιά είναι τα βασικά συστατικά της κουζίνας μας…
  • Με την προσωπική φροντίδα μας, επιλέγονται καθημερινά φρέσκα και ποιοτικά υλικά…

Η αγάπη και το μεράκι μας για το ποιοτικό κρέας, σε συνδυασμό με την αγάπη που λαμβάνουμε καθημερινά από τους πελάτες μας, μας βοηθούν να συνεχίζουμε έως και σήμερα την οικογενειακή παράδοση χρόνων.

Στόχος μας, η ικανοποίηση των πελατών μας και η άριστη ποιότητα των προϊόντων μας.
Τα φαγητά απλά και παραδοσιακά όπως θα τα μαγείρευε κάθε γυναίκα σε ένα χωριό της Ελλάδας αλλά τόσο νόστιμα και πλούσια σαν να τα φτιάξε μια μάνα που περιμένει τα παιδιά της για να τους κάνει το τραπέζι. Και έτσι αισθάνεστε σαν το σπίτι σας στο Εστιατόριο- Ταβέρνα «Το Χάνι του Ζιάκα» γιατί νιώθετε τόσο φιλόξενα και ευχάριστα… και αυτό κάνει την μαγειρική αξέχαστη…!

H ασφάλεια και η υγιεινή για τους πελάτες μας, αποτελούσε & εξακολουθεί να αποτελεί για εμάς πρώτη προτεραιότητα! Λίγες ημέρες πριν την έναρξη λειτουργίας, το Εστιατόριο – Ταβέρνα «Το Χάνι του Ζιάκα» στην Υπάτη, ακολουθώντας όλες τις αρχές του ΕΟΔΥ και του παγκόσμιου Οργανισμού υγείας για τον περιορισμό του Covid-19, απολυμάνθηκε…!

Θέλουμε, εσείς οι πελάτες μας να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας φαγητό σε ένα ασφαλές και άνετο περιβάλλον. Για αυτό ενισχύσαμε όλες τις διαδικασίες σε θέματα υγιεινής, ασφάλειας και ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας!

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την συνεχή στήριξη σας 30 χρόνια τώρα και να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε την νέα πρόκληση της εποχής μας, με γνώμονα την ασφαλή υγεία όλων μας!